Kyla ute - men värme i hjärtat.

Jaha, så var det hem till Malmö igen och i morgon är men tillbaks på posten för ännu en vecka. Inte så många kvar nu dock. jag ska börja kryssa av i kalendern, för det börjar dra ihop sig.
Jag vill verkligen tacka alla er som kom till Debaser och Picknickfestivalen. Ni gjorde min helg till en jävligt rolig och varm upplevelse, trots att det bara var ett par plusgrader utomhus - det var många grader varmare i mitt hjärta över att se så många lyssna och sjunga med och verkligen se ut att njuta av mina låtar. Det värmer så mycket ska ni veta!

Stort tack får jag också säga till arrangörerna på Picknickfestivalen som alla var så glada och snälla och välorganiserade. God mat, bra scen och proffsigt skött altsammans!
Det enda minuset med helgen var att jag och Sara tänkte oss en bit sushi som belöning till oss själva efter spelningen i Lördags, men efter en timmes promenad runt Göteborg fick vi ge upp och inse att det är för sent med sushi halv elva på nationaldagen.
Vi gick tillbaks till hotellet och köpte varsin räksallad istället, som vi tog upp på rummet och åt medans vi tittade på alla tvkanaler samtidigt.

Jag vill passa på att säga att den hemmagjorda demosamling som jag haft till försäljning vid spelningarna nu är slutsåld - men om du skickar ett brev till mig innehållandes 100:- samt ett frankerat kuvert med ditt namn och adress på så skickar jag en skiva inom ett par dagar! Finns det intresse så kommer jag såklart att göra fler. Erbjudandet gäller Juni ut!

Skicka till
David Fridlund
Södra Parkgatan 33
214 22
Malmö

OBS! BESTÄLL INNAN JUNI ÄR SLUT FÖR SEDAN FLYTTAR VI OCH DÅ BLIR DET INGEN SKIVA SKICKAD! :-)

Här är en länk till en som tyckte det var bra i Göteborg:
http://candygirl84.webblogg.se/
några andra länkar: http://clarainacoma.blogspot.com
                                    http://moderniteter.devote.se/blogs/1996459/it-s-all-simple-mathematics-in-my-head.htmComments
Posted by: sandra

hoppas hoppas hoppas de blir något i skåne innan du åker.

Posted by: Pernilla

Vad jag blev paff när jag läste och insåg att du har länkat till min blogg. Tack såå mycket =)Kommer sakna er när ni flyttar, jag och sambon hoppas att du/ni kommer tillbaks någon gång för en spelning eller nått!!Ha det så bra/Pernilla

2009-06-08 @ 11:06:39
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Posted by: Andreas

Jävligt trevlig spelning i fredags, kul att det var hygglig uppslutning också (även om jag inte kan fatta varför inte stället var sprängfyllt med tanke på vilka som stod på scenen :-) ). Men seriöst; du får ju ta o komma tillbaka och gigga lite i sverige i framtiden. Jag ger mig inte förrän jag får en unpluggedversion av New Direction! En fin liten demosamling var det också, massor av historia och charm koncentrerad på disc1Tack som fan och på återseende (förhoppningsvis)!

2009-06-08 @ 13:32:13
URL: http://www.myspace.com/krakja
Posted by: Pontus

Tack för en underbar spelning på Picknickfestivalen. Underbart att äntligen få se dig/er live.

Hoppas det inte tar allt för lång tid till nästa gång.

2009-06-08 @ 17:36:26
URL: http://pepri.wordpress.com
Posted by: Max

Jag får bara säga tack för kommentaren och att det var otroligt kul att se dig lira på picknickfestivalen i lördags. Kul att få höra att du ska släppa nytt material med. Ser fram emot det.

2009-06-08 @ 19:29:51
URL: http://www.attityd.nu/wp/spel/
Posted by: sandri

slänger upp ett par bilder på bloggen från picknick nu, kolla om ni vill. Över och ut.

2009-06-09 @ 22:41:00
URL: http://bigyellowtaxi.blogg.se/
Posted by: Clara

Haha, tack för länken, det var oväntat! Jag kan för mitt liv inte förstå hur du hittade dit heller, men det finns väl någon logisk förklaring :) Det har blivit ett par gånger genom åren ja...och det är alltid en lika stor energikick. Lycka till med allt i staterna, ser fram emot skivan!

2009-06-10 @ 21:28:58
URL: http://clarainacoma.blogspot.com

Comment this entry:

Name:
Remember me?

Email address:

URL:

Comment:

Trackbacks