Lördag 25 okt, kl. 12

Nej, nu tar jag min gitarr och mitt munspel och sticker till Köpenhamn och spelar på gatan. Om någon har vägarna förbi så finns jag på Ströget eller Köbmagergade, vid Runde Tårn.
None

Diamonds & Photographs

Kände mig lite generös, så jag lade upp en ny låt på MySpace. Den är iof. inte jätteny med tanke på att demon (som det gäller) spelades in redan för två år sedan. Men den är ju ny för alla utom mig. Gå in på myspace.com/davidfridlund
och lyssna på Diamonds & Photographs och ha det fint!
Snart inte långt kvar tills det är dags att gå in i studion, då ska jag spela in låten ordentligt.

EN Pixies cover från förr

Det här blir kort, för jag är astrött efter dagens jobb.
Någon gång under 2004 blev jag tillfrågad om jag ville vara med på en hyllningsskiva till Pixies. Eftersom jag älskat Pixies sedan jag hörde dem på en brusig bandspelare i en källare i Munka Ljungby när jag var 17, så tackade jag genast ja. Jag bestämde mig fort för att göra "Wave Of Mutilation", en av många favoriter. Jag drog med Sara och repade in en version av låten, som jag faktiskt tycker är cool trots den fattiga ljudkvalitén. Vi spelade in hemma och i replokalen under en dag eller två, på min 8 kanals porta. Den där låten har legat mer eller mindre bortglömd sedan dess och jag tycker det är synd att den bara ligger där, därför har jag lagt upp den på Myspace så alla som vill kan ladda ner och göra vad fan man vill med den.

hit och kolla.

Samlingsskivan den var med på heter "Lalalove you Pixies" och gavs ut på Düsseldorf recordings.
Andra medverkande bla. Hamell On Trial, Quit Your Dayjob, Mattias Alkberg m.fl.

Peace love and misunderstanding
/D

Now She Sleeps In A Box...

Browsade internätet och hittade de här två väldigt olika versionerna av Now She Sleeps In A Box In the Good Soil Of Denmark. Det är inte någon vidare ljudkvalité på någon av dem, men det känns ändå väldigt coolt att veta att det finns folk där ute på andra sidan jordklotet som har lyssnat på min musik och dessutom tagit sig tid att göra något med det.
Ok, kanske mer hjärta än kunnande emellanåt, men det värmer.

Gå in och kolla.

http://www.youtube.com/watch?v=s9P1PR83vck

http://www.youtube.com/watch?v=R7b0TVYysM0

I övrigt:
tja, lördag, sol...inte mycket mer än så just nu.