Endagssemester

22956-95

Min fina flickvän i en fin solnedgång

I går, på den internationella terroristdagen 11/9, tog vi en ledig dag jag och Sara och stack till Köpenhamn. Det kändes som semester, välbehövd sådan.
Det är såå skönt att lämna Malmö ibland, för även om jag tycker om Malmö så är det en jävla håla och jag behöver lite storstad ibland. Så vi gick runt och höll hand, tittade i affärer, käkade en bit mat och tog en öl på ett torg i solen och det var idyll och förälskelse all over...det behöver man i livet och när allting känns som mörkast så är Sara mitt ljus och min räddning och jag älskar henne oändligt.

Idag har jag försökt rädda detta kaos till lägenhet som vi lever i. För någon vecka sedan tog jag ner en bokhylla för att få plats med en soffa som inte får plats på vinden och då var jag ju tvungen att lägga alla jävla böcker och annan bråte som låg i hyllan, någonstans...och detta någonstans fick bli på golvet. På golvet och i soffan, som är en fin gammal bäddsoffa med förvaring inuti.
Det är kaos här hemma nu.
Dessutom har jag satt upp den dator jag fick av min bäste vän Danne, för jag har visionen att jag ska börja spela in på den, men fan vet om jag någonsin kommer lyckas lära mig allt som jag måste lära mig...just nu vet jag inte ens hur jag ska få ut ljud i hörlurarna, så...det blir ett projekt att bita i. Dessutom ska jag jobba i morgon bitti, så jag får se när tiden räcker till.

             

1. Öl i den underbara varma solen!    2. Turning Torso, sedd från bron.   3. Brojävelen sedd från bussen!


Comments
Posted by: Makkadam

Hur kommer det sig att dansk öl smakar mycket bättre i danmark än hemma? De måste stoppa något i vattnet där.
Älskar att se dina bilder!

2007-09-13 @ 06:54:10
Posted by: Mango

Såg ditt mail. Bra, inväntar svar. Det är lungt. Har du hittat något roligt i sopporna, eller runt omkring någongång. Något du velat ta med hem? Pengar räknas inte, för det vill jag inte veta något om, och dels är det ganska tråkigt. :)
kramen


Comment this entry:

Name:
Remember me?

Email address:

URL:

Comment:

Trackbacks