Simple Mathematics

I just put up a new song on my MySpace, it´s called "Simple Mathematics" and it´s really just a raw sketch. Nonetheless I decided to put it up for listening just to remind you I´m still around. So - go there and listen and see what you think of it.
Cheers.


Comments
Posted by: *S

I love your songs! I would cut off all my hair for everyone else to discover and adore your talent as well! ;O) You are amazing!!!
Love,
*S

2006-10-20 @ 20:20:12
Posted by: En annan en

Jovars, den kan nog bli fin. Finns en del där i som låter skönt. Hajade till vid den lilla uppgången där du sjunger "If You change the lock" då trodde jag för en kort sekund att det var Mew och deras lilla Fox Club jag lyssnade på.

Lycka till med fortsatt skapande och tack för att du delar med dig!

Posted by: ditt största fan

låter mycket bra! som allt du gör.

2006-10-21 @ 19:27:08
Posted by: Madelene

mm, måste hålla med ovanstående kommentarlämnare. Låter bra.

2006-10-23 @ 10:19:56
URL: http://holmis.blogg.se
Posted by: petra

hej. hah vad roligt jag googlade dej för att se om det gick att kontakta dej och så är du värsta bloggaren! jag och min bror jesper har ett "bråk": vilket år var det vi såg elliott s på studion? det var väl inte så sent som 99? näh!(J var ej med) och elliot och quasi var det du och jag eller jesper och jag som såg dem? på münchen bryggeriet asså. hmmm...

kram petra med dåligt minne

ps är mycket ledsen att höra om raul. kommer bäst i håg när han ravade loss vid två på natten på din infl fest.. ds

2006-10-25 @ 13:36:10
Posted by: David F.

Ja, alla har ju blogg nu tom. jag och då har det gått långt...
Vi såg ju Elliot på Studion 1998 och det vet jag med säkerhet eftersom min morsa dog precis innan. Magisk spelning, jag har den på kasset från P3 live. Nicolai Dunger öppnade och jag fattade ingenting av vad han höll på med...Tror jag såg honom på Münchenbryggeriet också, men då var det inte lika bra tyckte jag.
Ha det fint Petra. Kanske vi ses en dag? ;-)

2006-10-25 @ 14:15:31

Comment this entry:

Name:
Remember me?

Email address:

URL:

Comment:

Trackbacks